Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız" Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"

"Sarı" Alarm Verildi!

Meteoroloji, Giresun, Trabzon ve Rize için "sarı" alarm verdi. Son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre, önümüzdeki iki saat içinde bu illerin iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Dikkatli ve Tedbirli Olunmalı!

Vatandaşların, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı. Bu olumsuz hava koşullarının özellikle tarım alanlarına, altyapıya ve günlük yaşama olumsuz etkileri olabileceği belirtilerek, gerekli önlemlerin alınması istendi.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların aniden başlayabileceğini ve bu durumun özellikle seyahat edenler için tehlikeli olabileceğini belirterek, yolculuk planlamalarının hava durumu dikkate alınarak yapılmasını önerdi. Halkın, hava durumu ile ilgili güncel bilgileri takip ederek, gerekli önlemleri alması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU