24 İlde Düzenlenen Operasyonlarda 46 Şüpheli Yakalandı 24 İlde Düzenlenen Operasyonlarda 46 Şüpheli Yakalandı

Hava Durumu Detayları

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Sabah saatlerinden sonra Akdeniz'in Toroslar mevkii, Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi İçin Yağış Uyarısı

Karadeniz bölgesinde, sabah saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de aralıklı ve yerel sağanak yağış bekleniyor.

Hava Sıcaklığı

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurdun büyük kesiminde mevsim normallerinde, güney bölgelerinde ise mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde ise güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette, Kuzey Ege'de ise zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Bu veriler doğrultusunda, özellikle güney bölgelerinde yaşayan vatandaşların sıcak hava dalgasına karşı dikkatli olmaları, Karadeniz kıyılarında ise yağışa hazırlıklı olmaları önem arz ediyor.

Kaynak: METEOROLOJİ