Haziran ayı bitmeden kimse bu fırsatı kaçırmasın. Araç almak isteyenlerin hayalini süsleyen bu model 12 ay vade seçeneği ve yüzde sıfır faizli takas desteği ile herkesin yüzünü güldürüyor. Sıfır kilometre araç sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte Haziran ayının kaçırılmayacak fırsatı…

Otomotiv sektöründe pek çok farklı model ve marka seçeneği bulunurken Haziran ayının gözdesi MG olacak. Otomobil alıcıları için büyük bir fırsat sunulurken benzinli ve elektrikli model araçlar arasında seçim yapma imkanı sunuluyor. Her bütçeye uygun araç seçenekleri ile yüz güldüren MG, 0 faizli kredi ve yüksek takas indirimleri ile cazip fiyatlar sunuyor. İşte Haziran ayının kaçırılmayacak fırsatı…

MG'den Muhteşem Yaz Kampanya

Otomobil severlerin içine su serpecek o kampanya MG’den geldi. Benzinli modellerden ZS ve HS için muhteşem bir kampanya gerçekleştiren MG, MG4 ve ZS EV modellerinde geniş bir yelpaze seçeneği sunuyor. Haziran ayına özel finansman seçenekleri ve takas destekleri sunan modeller herkesin yüzünü güldürdü.

MG ZS, tasarımı ve konforuyla ön plana çıkarken, 150 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi veya 100 bin TL’lik takas desteği ile satın alınabilme seçeneği bulunduruyor.

Elektrikli Araç Severlere Müjde

Aracını elektrikli araçla değiştirmeyi düşünenler için MG’den muhteşem bir kampanya geldi. 507 kilometrelik şehir içi menzil sunan MG4, Comfort ve Luxury donanım seçenekleriyle, 200 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi desteği sunmaktadır. Bunun yanı sıra 591 km menzile sahip ZS EV, sıfır faizli kredi veya 80.000 TL takas desteği sunuyor.

Türkiye Dünyanın En Büyük Altın Alıcısı Oldu: Altına Hücum Türkiye Dünyanın En Büyük Altın Alıcısı Oldu: Altına Hücum

Farklı Mesleklere Farklı İndirim

Haziran ayında vergi levhalı müşterilere ve belirli meslek gruplarına yönelik indirimler sunulmaktadır. MG, gruplar için otomatik vitesli MG ZS modeli 1.149.000 TL’den, HS modeli 1.299.000 TL’den ve tamamen elektrikli MG4 Electric 1.159.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunulmakta. ZS EV Luxury modeli ise 1.599.000 TL’lik etiket fiyatıyla araçlarını satışa çıkarmaktadır.

Bunun yanı sıra belirli meslek grupları ve vergi levhalı müşterilere özel fiyatlar sunulurken, Haziran ayının kaçırılmaması gereken en mükemmel kampanyalarından biri olarak görülüyor. Kampanyalar ile birlikte otomobillerin elektrikli araçlara geçişi kolaylaştırdığı da belirtiliyor.

Kaynak: KARAR