Şehitlerimizi Asla Unutmayacağız
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, uzun yıllardır unutulan ve hatırlanmayan ülkücü şehitlerin mezarlarına vefa göstererek, şehitlerimizi rahmet ve dua ile anmaya devam ediyor. Başkan Ayar, Gaziler Günü kapsamında gerçekleştirilen programa tam kadro katılarak, ülkücü şehitlerin unutulmadığını bir kez daha gösterdi.

Fahrettin Yazıcı’ya Vefa
Ömer Ayar ve beraberindeki ekip, 1979 yılında İstanbul’da bir kahvehaneye yapılan saldırıda hayatını kaybeden Trabzon Sürmeneli ülkücü şehit Fahrettin Yazıcı’nın mezarını ziyaret etti. Dört çocuk babası olan Fahrettin Yazıcı, ülkücü camia için bir sembol haline gelmişti. Bu ziyaret, uzun yıllardır unutulan şehitlerin yeniden hatırlanmasını sağladı.

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

Ailelerin Duygusal Teşekkürü
Şehit Fahrettin Yazıcı’nın ailesi, bu anlamlı ziyaret nedeniyle duygusal anlar yaşadı. Aile, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Şehitlerimizi hatırlamak ve onları anmak en büyük onurumuzdur. Allah razı olsun, bu vefa hareketi bizim için çok değerli” dedi.

MHP Trabzon’un Vefa Mesajı
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, ülkücü camianın şehitlerine olan bağlılıklarını her fırsatta dile getirerek, "Vatan, millet ve bayrak için canını feda eden şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların aziz hatırasını yaşatmak bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK