AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen Trabzon’un Kadın Gazetecileriyle Buluştu AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen Trabzon’un Kadın Gazetecileriyle Buluştu

Trabzon il müftüsü Selami Aydın, hastanede tedavi gören Çağlayan Merkez Camii İmam-Hatibi Süleyman Karadeniz ile Maçka Şehit Eren Bülbül Camii İmam-Hatibi Orhan Kadı’yı ziyaret etti. Aydın, hastalara acil şifa temenni etti. İl Müftüsü Selami Aydın, imam-hatip Süleyman Karadeniz ile Orhan Kadı ve diğer hastaları Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında, hastalarla yakından ilgilenen Müftü Aydın, onlara moral vererek acil şifalar diledi.

İmam Hatipler Süleyman Karadeniz ve Orhan Kadı başta olmak üzere hastanede tedavi gören diğer vatandaşlarla da görüşen İl Müftüsü, dualar ederek manevi destek sağladı. Müftü Aydın, "Sizlerin sağlığı bizim için çok değerli. Allah, sizlere ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin," şeklinde konuştu.

Müftü Aydın, hastalara ve yakınlarına moral vermenin ve yanlarında olduğunu hissettirmenin önemini vurguladı. Hastane personeli ve hasta yakınlarıyla da görüşerek tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN