Trabzonspor'da Hong Hyun Seok Transferinde Sıcak Gelişme! Bundesliga Ekibi Devrede Trabzonspor'da Hong Hyun Seok Transferinde Sıcak Gelişme! Bundesliga Ekibi Devrede

Dinamik Bir Kadro Oluşturuyoruz

Başkan Yardımcısı Emre Koç’ın katılımı ile Trabzon Cephanelik Restaurant’ta yapılan imza töreninde, başarılı futbolcu kendisini 3 yıllığına 1461 Trabzon’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Kaliteli, genç bir kadro kurduklarını ve bu doğrultuda transferlerin devam ettiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Emre Koç, “Lig'de mücadele eden, çok koşan ve dinamik bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Meydan Okumaya Geldim

Yeni transfer Muhammed Emin Sarıkaya ise, “Buraya yeni bir meydan okuma için geldim. Kendime güveniyorum. Bu sezon çok başarılı olmak için çalışacağım. Hedeflerim doğrultusunda doğru bir takıma geldim. Hep birlikte takımımızı başarıya ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. İmza töreni sonrası; Başkan Yardımcıları Ali Haydar Baş, Emre Koç, yöneticiler Hakan Sağlam, Mehmet Köroğlu, Kadir Kantekin ve Sportif Direktör Onur Çebi, yeni transfer Muhammed Emin Sarıkaya’ya başarı dileklerinde bulundular.

1461 Trabzon, genç ve dinamik kadrosuyla yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşmak için emin adımlarla ilerliyor. Muhammed Emin Sarıkaya'nın transferi, takımın güçlenmesine önemli katkı sağlayacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN