YENİ MÜFREDAT İÇİN HEYECANLIYIZ”

Seminerin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Değerli öğretmenlerimiz, eğitimin en önemli unsuru sizlersiniz ve sizler bizim için çok değerlisiniz. Bakanlığımız ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ ile yeni bir müfredatın uygulanmasını hayata geçiriyor. Bunun heyecanı içerisindeyiz. İnsan odaklı, çağdaşlığı ve medeniyetimizi merkeze alan bu müfredat, ülkemiz ve öğrencilerimiz için çok önemli” dedi.

“OF EĞİTİM AİLESİ OLARAK GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”

Kabahasanoğlu, “Bu programın başarısı, sizlerin gayreti ve sahiplenmesi ile daha ileriye taşınacaktır. Of Eğitim Ailesi olarak birlikte çok güzel işlere imza attık ve bundan sonra da aynı inançla daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

YENİ MÜFREDAT İLE ÖĞRENCİLERE ÇAĞDAŞ VE İNSAN ODAKLI EĞİTİM

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” müfredatı, insan odaklı, çağdaş ve medeniyeti merkeze alan bir yaklaşımla öğrencilerin eğitilmesini hedefliyor. Seminerde, öğretmenlere yeni müfredatın detayları ve uygulama esasları hakkında bilgi verildi. Öğretmenler, bu yeni müfredatı en iyi şekilde hayata geçirmek için gerekli eğitimleri aldı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN