Tirebolu’daki okullarda öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencileri, geride bıraktığımız hafta sonu Tirebolu İletişim Fakültesi Salonunda sinema keyfi yaşadılar. Türkiye Gençlik Vakfı Tirebolu İlçe Temsilciliği kanalıyla gösterime sunulan “Buğday Tanesi” adlı film, öğrenciler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Tirebolu İletişim Fakültesi Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonu’nda gösterime sunulan ve ücretsiz olarak öğrencilere izlettirilen sinema filminde duygu dolu anlar yaşayan öğrenciler, gerçek hayattan uyarlanan “Buğday Tanesi” adlı filmden büyük keyif aldılar. Azim ve inancın önemini sergileyen ve engelli olmanın; insanın kendini geliştirmesine, yetiştirmesine ve başarılı kılmasına engel teşkil etmeyeceğini konu alan filmi büyük bir dikkat ve ilgiyle izleyen öğrenciler, dev ekranda film izlemenin keyfini çıkardılar.

Öte yandan, ilçe merkezindeki okul yöneticileri, uzun süredir sinemadan uzak kalan öğrencilerin, Türkiye Eğitim Vakfı Tirebolu İlçe Temsilciliği sayesinde böylesine önemli bir etkinliğe katılmalarının, çok yararlı olduğunu belirterek, vakıf yetkililerine teşekkürlerini sundular.

Lütfi YEŞİL/TİREBOLU

Editör: TE Bilisim