Aşk İddiaları Yeniden Gündemde

Adı sık sık yeni isimlerle aşk dedikodularına karışan Hadise, bir kez daha gündeme geldi. Sahne tarzıyla adından söz ettiren şarkıcının, aylardır ismi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la anılıyordu. Taraflardan iddia ile ilgili hiç yorum yapılmazken, bugün bir kez daha aşk haberlere konu oldu. Sosyal medyada aşk iddiasıyla ilgili "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" yorumları yapıldı.
Hadiseacikkk

Sahnede Okan Buruk Tişörtü

Hadise'nin geçen aylarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirmişti. Şarkıcı, "Hayat Oyunu" şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapmıştı. Herhangi yeni bir bilgi olmasa da bugün yine iki ismin aşk yaşadığına dair haberler yapıldı.
OKAN BURUK -1

Boşanma ve Yeni Tarz

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile Şubat ayında yollarını ayırmıştı. 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha vermeye karar vermişti. Galatasaray'a bu sezon da şampiyonluğu getiren Buruk'un boşanmanın ardından değişen tarzı dikkat çekmiş, eski tarzından eser kalmayan teknik adamın hayatında yeni bir aşk olup olmadığı ise merak konusu olmuştu.
Ekran Resmi 2024 06 30 06.24.28

Çakıroğlu Ailesinin Evladı Furkan ile Dikmen Ailesinin Kızı Büşra Hayatını Birleştirdi! Çakıroğlu Ailesinin Evladı Furkan ile Dikmen Ailesinin Kızı Büşra Hayatını Birleştirdi!

Hadise'nin Aşk Dedikoduları

En son Kerem Bürsin'le adı anılan şarkıcının hemen öncesinde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ