Müsabakaya çok iyi başladıklarını ancak erken bir kırmızı kart sonrası eksik kalmalarının sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Okay Yokuşlu, “Zor bir maç oldu, bugünü böyle hayal etmemiştik.

Hayalimizde olan maçın ilk düdüğü ile birlikte taraftarımızı da arkamıza alıp bir baskımızla fırsatlar yaratmaktı. Nitekim ilk 10 dakika bunu başardığımızı düşünüyorum. Atmosfer de çok iyiydi. 

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!


KIRMIZI KART MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ
Taraftar arkamızdaydı, biz de yavaş yavaş pozisyonlar bulmaya başlamıştık. İştahımız da yerindeydi. Ama maalesef çok erken bir kırmızı karttan sonra maçın seyri değişti. Çok uzun bir süre eksik oynadık. Psikolojik olarak gücünüzü de ekonomik olarak kullanmak istiyorsunuz. Çünkü çok uzun bir süre var. Rakibin de tabi ki kaliteli ayakları var. Biz de birbirimize yakın durup savunmaya çalıştık. Oynadığımız oyundan tatmin olduk desem yalan olur çünkü hiçbir oyuncu 90 dakika defans yapmak istemez. Ama bu maçın olumlu tarafı, takım olarak savaşmamız, birlikte olmamız. Umarım önümüzdeki haftalarda galibiyeti alacağımız maçlar olur” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY