Julie Poole, intihar girişimi sonrası üç gün boyunca klinik olarak ölü kaldığını ve melekler tarafından cennete götürüldüğünü iddia etti. "Zamanın gelmedi" diyerek geri gönderildiğini söyleyen Poole, bu deneyim sonrası maneviyatına daha fazla önem verdiğini ve podcastte dinleyicileri de maneviyata yönelmeye teşvik etti. Çocukluk dönemindeki istismarların hayatını nasıl etkilediğini ve bu deneyimin onun maneviyatına nasıl yön verdiğini paylaştı.

Fatih ve Rümeysa’nın Masal Gibi Nikahı Babillon Otel’de Gerçekleşti Fatih ve Rümeysa’nın Masal Gibi Nikahı Babillon Otel’de Gerçekleşti

Birleşik Krallık'ın Cornwall bölgesinde yaşayan Julie Poole isimli kadın, intihar girişiminin ardından üç gün boyunca klinik olarak "ölü" olduğunu ve bu süre zarfında melekler tarafından cennete götürüldüğünü iddia ederek gündem oldu. Poole, "Zamanım gelmedi" denilerek geri döndüğünü ve bu deneyimin ardından maneviyatına daha fazla önem vermeye başladığını söyledi.

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE İSTİSMARA UĞRADI

Life After Life podcastine konuşan Poole, çocukluk döneminde fiziksel, zihinsel, cinsel ve duygusal olarak istismara uğradığını ve bu travmaların hayatını derinden etkilediğini dile getirdi. 21 yaşında intihar girişiminde bulunduğunu ve bu olaydan sonra maneviyatla daha fazla ilgilenmeye başladığını anlattı.


ÜÇ GÜN ÖLDÜ, MELEKLER İLE TARTIŞTI

Poole, intihar girişiminin ardından üç gün boyunca klinik olarak "ölü" olduğunu ve bu süre zarfında melekler tarafından cennete götürüldüğünü savundu. Poole, "Melekleri etrafımda gördüm ve beni yüksek alemlere götürdüler. 'Eve gidiyorum' dedim ama 'Hayır gitmiyorsun, senin zamanın değil' dediler. Orada ne kadar kaldığımı bilmiyorum ama onlarla tartıştığımı hatırlıyorum. Benim zamanımın daha gelmediğini söylediler" ifadelerini kullandı.

POOLE'UN BU DENEYİMİ MANEVİYATINA ETKİ ETTİ

Poole, ölüme yakın deneyiminin hayatını derinden etkilediğini ve bu olaydan sonra maneviyatına daha fazla önem vermeye başladığını söyledi. Poole, podcastte dinleyicileri de maneviyatla ilgilenmeye teşvik etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ