Şehrine Aşık Bir Belediye Başkanı

1984-1989 yılları arasında Trabzon’da belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli hizmetler kazandıran Orhan Karakullukçu için tarihi belediye binası önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karakullukçu’nun şehrine olan aşkı ve hizmet aşkıyla önemli eserler bıraktığını belirtti. Genç, "Trabzon’u sadece altyapı hizmetleriyle değil, kültürel ve eğitsel projelerle de öne çıkardı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, ismini şehrimizin en nadide yerlerinde yaşatacağız" dedi.

Büyük Hizmetler, Derin İzler

Törende söz alan Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Karakullukçu’nun belediye başkanlığı döneminde şehre kattığı vizyonun, bugün bile Trabzon’a ilham kaynağı olduğunu belirtti. "Belediyecilik zor bir iştir, fakat Orhan Karakullukçu zor zamanlarda bile şehre değer katmayı başardı. Kendisini hep hayırla anacağız" dedi.

İskenderpaşa Camii’nden Son Yolculuğa

Törenin ardından Karakullukçu’nun cenaze namazı İskenderpaşa Camii’nde kılındı. Cenazeye Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, siyaset, spor ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Karakullukçu’nun naaşı, Sülüklü’deki aile kabristanında toprağa verildi.

Ordu’da Şok Eden Olay! Belediye İşçisi Sırtından Bıçaklandı Ordu’da Şok Eden Olay! Belediye İşçisi Sırtından Bıçaklandı

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN