Başkan Kaya, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirerek onların taleplerini dinliyor. Halkın gösterdiği ilgi ve samimiyetin kendisini mutlu ettiğini belirten Kaya, "Hemşehrilerimin iradesiyle bu göreve geldim ve onların güvenini karşılıksız bırakmayacağım" diyor. Kapısının her zaman halka açık olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, halkın her türlü talep ve sorununu çekinmeden kendisine iletebileceğini ifade ediyor.

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti


Kaya, halkın beklentilerini karşılamak için bütün imkanları kullanacaklarını söylüyor ve halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu vurguluyor. Yeni dönemde halka vaat ettikleri projeleri hayata geçirerek Ortahisar'ı daha güzel bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtiyor.


Başkan Kaya, projelerin yanı sıra Ortahisar'ı her anlamda daha yaşanabilir hale getireceklerini ve verilen sözlerin arkasında duracaklarını ifade ediyor. Vatandaşlara güvence veren Kaya, çalışma arkadaşlarıyla birlikte kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde çalıştıklarını ve Ortahisar'ı daha güzel bir şehir haline getireceklerini sözlerine ekliyor.


Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU