Başkan Kaya'dan Birlik ve Dayanışma Mesajı
Yemekte konuşan Başkan Ahmet Kaya, "Sizlerle aynı sofrada buluşuyor olmaktan, ekmeğimizi bölüşüyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hep birlikte bir bütçe çalışması yaptık, bu çalışmayı bugün nihayetlendirdik. Bütçemizin Trabzon’umuza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Zorlu: “Ortahisar’ın Kredi Taleplerine Neden Yanıt Verilmiyor?” Zorlu: “Ortahisar’ın Kredi Taleplerine Neden Yanıt Verilmiyor?”

MHP Grup Başkan Vekili Abdurrahman Kınalı'nın Açıklamaları
Ortahisar Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Abdurrahman Kınalı, 2025 bütçesiyle ilgili yapılan çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Belediyenin birim müdürleri ve amirleriyle bir arada olmaktan kıvanç duyduk. Bu organizasyondan dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz’un Teşekkürü
AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz ise, "2025 bütçemizin hayırlı olmasını diliyoruz. Burada çok farklı bir dost meclisi oluşmasına katkı sunan başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu organizasyon, belediye meclis üyeleri arasında birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT