Başkan Kaya, 2014 yılından bu yana sürdürülen evde bakım hizmetlerini daha da geliştirerek, berberlik hizmetini de eklediklerini ifade etti. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan ve berberlere ulaşım imkanı bulamayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde tıraş hizmeti sunulacak.


Berberlik hizmetinin beğeniyle karşılandığı belirtilirken, mahallelerdeki yaşlı ve ihtiyaçlı bireylerin saç ve sakal tıraşı için belediyenin berberlerinin mahallelere gitmeye başladığı kaydedildi. Toklu, Sayvan, Gözalan ve Çukurçayır mahallelerinde gerçekleştirilen evde berberlik hizmeti, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.


Berberlik hizmetinden yararlanan vatandaşlar, belediyenin bu hizmetiyle yaşlı ve bakıma muhtaç bireylerin kişisel bakımlarını sağlama konusundaki hassasiyetini takdir ederek, Başkan Ahmet Kaya'ya teşekkür ettiler. Başkan Kaya ise sosyal belediyeciliğin gereğini her alanda yapacaklarını belirterek, evde bakım hizmetlerinin kapsamını sürekli olarak geliştireceklerini vurguladı.

Başkan Ergan'ın Evlat Acısı: Elif Sude Ergan Hayatını Kaybetti Başkan Ergan'ın Evlat Acısı: Elif Sude Ergan Hayatını Kaybetti

Muhabir: AYŞE SANCAK