Yeni Boks Branşı ile Hedef Uluslararası Başarılar

Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü, yeni açılan boks branşına Avrupa üçüncüsü ve Türkiye Şampiyonu Milli Boksör Mehmethan Çınar ve Büyükler Türkiye Şampiyonu Milli Boksör Doğanay Öztürk’ü kadrosuna dahil etti. Kulüp, kick boks, muay thai, taekwondo, hentbol, tenis, yüzme ve güreş gibi branşlarda da faaliyet gösteriyor.

İmza Töreninde Gurur ve Heyecan

Ortahisar Belediyesi Spor Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene, Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Spor İşleri Müdürü Mustafa Uzunoğlu, Spor Kulübü Başkanı Ayhan Öztürk ve sporcular katıldı. Başkan Kaya, yaptığı konuşmada Trabzon’un sporun tüm branşlarında önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Kaya: “Trabzon Sadece Futbol Şehri Değildir, Bir Spor Şehridir”

Başkan Kaya, “Boks branşında Avrupa’da ve Türkiye’de bizleri gururla temsil eden iki sporcumuzla artık Ortahisar Belediyesi bünyesinde beraber çalışacağız. Ortahisar’ımıza ve Trabzon’umuza güç katacaklar. Her iki sporcumuz da çok başarılı. Yaptıkları işlerle bugüne kadar hepimizin gururu oldular. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atarak bize daha da büyük gururlar yaşatacaklar,” dedi.

“Trabzonlu Sporculara Sahip Çıkmamız Lazım”

Trabzonlu sporcuların farklı kulüp ve şehirlerde spor hayatlarına devam etmesinin üzücü olduğunu belirten Başkan Kaya, “Trabzonlu sporcularımız, farklı kulüplerde spor hayatına devam ediyor. Birçok sporcumuzun Fenerbahçe gibi takımlara gittiğine tanık olduk. Bu sporcularımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü duyuyorum. Trabzonlu olan sporcularımıza bizim sahip çıkmamız ve onların başarılarıyla gururlanmamız lazımdı. Ama sağ olsunlar bu iki kardeşimiz bizleri tercih etti, biz de onlara sahip çıkarak güzel işlere imza atacağız,” şeklinde konuştu.

Gelecek İçin Büyük Umutlar

İmza töreni sonunda şampiyon boksörlerle fotoğraf veren Başkan Kaya, 15-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na katılacak sporcular için “Enerjiyi hissediyorum, 2 şampiyonun elini tutuyorum,” diyerek umutlarını dile getirdi.

Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor! Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor!

TAKA Gazetesi olarak, Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü'ne ve yeni katılan şampiyon boksörlere başarılar diliyoruz.

Editör: Birol Sancak