Altın Madalyalı Sporcular
Ortahisar Belediyesi sporcularından Alaattin Bektaş, Büyük Erkekler Low Kick dalında 57 kiloda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı şampiyonada bayanlar K-1 branşında yarışan Tuğçe Bektaş ise 60 kiloda altın madalya alarak Ortahisar Belediyesi'nin gurur kaynağı oldu. Bu başarılarla birlikte, her iki sporcu da Yunanistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Ortahisar Belediyesi'nin Spora Verdiği Destek
Ortahisar Belediyesi, spora ve sportif faaliyetlere her branşta büyük destek veriyor. Başkan Ahmet Kaya, sporda elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Gerek bireysel sporlarda gerekse takım sporlarında her yıl elde ettiğimiz bu başarılar, göğsümüzü kabartıyor. Spora ve sportif faaliyetlere destek veriyor, elde edilen başarıların sevincini ve heyecanını bütün Trabzon şehri olarak hep birlikte yaşıyoruz. Sporcularımızın başarılarıyla, bütün Trabzonlular gibi biz de gurur ve onur duyuyoruz,” dedi.

Başkan Ahmet Kaya'nın Mesajı
Başkan Ahmet Kaya, sporcuların başarılarından duyduğu gururu dile getirerek, “Bayan Hentbol Takımımız ve bireysel sporcularımıza her zaman maddi ve manevi olarak destek olacağımızı bir kez daha ifade ediyorum. Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan çok değerli sporcularımız Alaattin Bektaş ile Tuğçe Bektaş’a da şimdiden başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Sporda Büyük Hedefler
Ortahisar Belediyesi'nin sporcuları, sadece yerel başarılarla sınırlı kalmayıp, uluslararası arenada da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Bu bağlamda, Avrupa Şampiyonası'nda yarışacak olan sporcularımızın elde edeceği başarılar, Trabzon ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olacak.

Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale

Ortahisar Belediyesi'nin spora ve sporculara verdiği destek, elde edilen bu büyük başarılarla taçlanıyor. Belediye, genç sporcuların yeteneklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyor ve onları uluslararası başarılarla buluşturmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN