Tesis Yetersizlikleri ve Halkın Beklentileri
Kavanoz, mecliste yaptığı konuşmada Araklı'da inşa edilen tam teşekküllü tesisin eksikliklerine dikkat çekti. “Bu tesisle ilgili halkla birçok istişareye katıldınız. Ancak süreç içerisinde söylemlerinizin hiçbiri birbirini tutmadı,” dedi. Kavanoz, halkın bir yetkili görmek istediğini vurgulayarak, “17 ilçe çöp taşıdı. Bir problem olmadı. Eğer siz orada olsaydınız bu olay hiç polemiğe girmeden çözülecekti,” şeklinde ifadeler kullandı.

Hukuksuz Ceza ve Zamlara Tepki
Kavanoz, Trabzon'da yaşanan ceza sorunlarının iş bilmezlik sonucu ortaya çıktığını belirtti. “Yapılan cezanın hukuksuz ve haksız olduğu kanaatindeyiz,” diyerek geçmişte yapılan hatalara dikkat çekti. Ayrıca, “Bütçe önümüzde. İmarla ilgili yapılan zamlardan sonra, konuşulanın aksine bir zam oldu,” diyerek halkın yaşadığı sıkıntılara da değindi. Kavanoz, “Halkımızın ciddi anlamda sıkıntıya kaldığı bir durum ortaya çıktı,” dedi.

Belediyedeki Atama Sorunları ve Liyakat İhtiyacı
Ortahisar Belediyesi’nde yapılan atamaların liyakatsizliğe neden olduğunu ifade eden Kavanoz, “Liyakattan oldukça uzakta mühendislerin olduğu yere teknikerlerin atanması doğru değildir. Bu durum başımızı ağrıtacaktır,” dedi. Kavanoz, belediyenin “polemiklerle anılmaya devam ettiğini” belirterek, “Kimin kimi hedef aldığı da belli değil,” diyerek mevcut durumun ciddiyetini vurguladı.

Ömer Ayar'dan Ebubekir Sıddık Korkmaz 'a Ziyaret Ömer Ayar'dan Ebubekir Sıddık Korkmaz 'a Ziyaret

Bu açıklamalar, Ortahisar Belediyesi’nde yaşanan sıkıntıların ve tartışmaların derinleşmesine neden olabileceği endişesini ortaya koyuyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK