Tenis Turnuvası’na katılmak isteyen tenisçiler, 22 Ağustos Perşembe günü saat 24.00'a kadar Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’ne giderek kayıt yaptırabilecekler.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, tenis sporunun Trabzon’da giderek yaygınlaştığını belirterek, “Şehrimizde her geçen yıl tenis sporuna olan ilgi artıyor. Biz de Türk Milleti’nin bağımsızlığını kazanmasının dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın yıl dönümünde bir tenis turnuvası düzenliyoruz. Tenis severler için heyecanlı ve çekişmeli bir turnuva olacağını düşünüyorum. Bir adet kapalı ve 3 adet açık tenis kortumuzda düzenleyeceğimiz bu anlamlı turnuvaya bütün tenis sevenlerin katılımını bekliyoruz,” dedi.

PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Turnuvanın Kuralları:

Turnuva, dört ayrı kategoride planlanacak.
Müsabakalar, 6 oyun 2 set karar puanı ile oynanacak. Setlerin 1-1 olması durumunda, 10’lu maç tie-break (eşitliği bozan oyun) uygulanacak.
Yenilen tenisçiler turnuvadan elenecek.
Her kategorinin 1. ve 2.'lerine kupa verilecek.
Her kategoride bir sporcuya centilmenlik ödülü verilecek.
Sporculardan katılım bedeli alınmayacak.
Müsabakanın toplarını sporcular kendileri temin edecek. Sporcular karşılıklı anlaşma sağladıkları sürece eski veya yeni top kullanabilecekler.
Müsabakaya gelemeyeceğini beyan etmeyen sporcular hükmen mağlup sayılacak.
Yağmur vb. zaruret durumlarında aksayan müsabakalar, turnuvanın gidişatını etkilememesi için gündüz saatlerinde tamamlanacak.
Bu anlamlı turnuvaya katılım için Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’ne başvuru yapabilirsiniz. Turnuvanın hem heyecanlı hem de çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY