Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstihdam Artışı ve İşsizlikte Düşüş Ekonomi Politikasının Başarısını Gösteriyor" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstihdam Artışı ve İşsizlikte Düşüş Ekonomi Politikasının Başarısını Gösteriyor"

11 Bebeğe Yenidoğan Destek Paketi
Ortahisar Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Numune Kampüsü Yenidoğan Servisi’nde dünyaya gelen 11 bebeğin ailesine yenidoğan destek paketi hediye edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Toktamış Han Bahadır, Belediye Başkanı Ahmet Kaya adına destek paketlerini ailelere ulaştırdı. Bugün doğan 6 kız ve 5 erkek bebeğin aileleri, hediyeler için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkürlerini iletti.

“Ailelerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz”
Yenidoğan destek paketlerinin içeriği hakkında bilgi veren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bahadır, bebek sahibi ailelere destek olmayı ve sevinçlerini paylaşmayı amaçladıklarını belirtti. “Paketlerimizin içerisinde bebek giyim seti, müslin örtü, şampuan, krem, ıslak mendil, bez ve hastane çıkışı seti gibi ürünler yer alıyor” dedi. Bahadır, bu sosyal belediyecilik uygulamasının kapsamını genişleterek ailelere destek çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Sosyal Belediyeciliğe Örnek Proje
Ortahisar Belediyesi’nin başlattığı yenidoğan destek paketi uygulaması, şehirde bir ilk olma özelliği taşıyor. Bebek sahibi olan aileler, bu anlamlı destek için teşekkür ederken, uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK