“Yardımlaşma, Dayanışma ve Paylaşmanın Güzel Bir Örneği”

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Toktamış Han Bahadır, Muharrem ayında aşure dağıtımının yüzyıllardır süren önemli ve köklü bir gelenek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Biz de Ortahisar Belediyesi olarak Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. İslam kültürü ve medeniyetinde çok önemli bir yeri olan bu geleneği yaşattığımız için vatandaşlarımız çok memnun kaldı. İnancımızda ve kültürümüzde önemli yeri olan bu gelenek ve adetleri yaşatmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Genç nesillerimize de bu sayede geleneklerimizi, adetlerimizi aktarmış oluyoruz. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu önemli günde Ortahisar Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu ifa etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

Kent Lokantası ve Kent Mutfağında yaklaşık 700 kâse aşure dağıtımı yapıldı. Vatandaşlar, bu anlamlı etkinlik için Başkan Kaya’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU