Dünya Kız Çocukları Günü’ne Özel Etkinlik
Ortahisar Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında koruma ve bakım altındaki kız çocukları için keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, çocuklar eğitmenlerle birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynadı, palyaço gösterileri izledi ve yüz boyama gibi aktivitelerle doyasıya eğlendi. Etkinlik, pasta kesimiyle sona erdi.

“Kız Çocuklarımızın Mutlu Geleceği İçin Mücadele Ediyoruz”
Etkinlikte konuşan Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Murat Özçilingir, “Kız çocuklarımızın daha mutlu ve güçlü bir gelecek hayali kurabilmeleri için mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Kız çocuklarına yönelik ayrımcılığın ortadan kaldırılması için Birleşmiş Milletler’in belirlediği Dünya Kız Çocukları Günü’nün önemine vurgu yaptı.

Çocuklardan Teşekkür
Etkinlikte yer alan kız çocukları, düzenlenen aktiviteler için Ortahisar Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür etti. Özellikle koruma altındaki çocuklar için böyle bir organizasyonun yapılması, onların sosyal yaşama katılımlarını artırma adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk Yeniden Göreve Getirildi: "Başkanlığım Tevdi Edildi" AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk Yeniden Göreve Getirildi: "Başkanlığım Tevdi Edildi"

Muhabir: AYŞE SANCAK