Başarı Dolu 17 Yıl

Her yıl büyüyerek, güçlenerek, kalite standartlarımızı yükselterek ve hizmet çeşitliliğimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz. Kendimizi adadığımız işin insanlık için anlam, önem ve kutsallığını asla unutmuyoruz. 'Trabzon’un hastanesi olma' gururunu İmperial Hastanesi ailesiyle beraber bir kez daha yaşıyoruz. Bizim önceliğimiz, insanların sağlığına hizmet etmek ve insanlara faydalı olmak. Amacımız İmperial Hastanesi’nin hizmet kalitesini artırarak devam etmesi ve insanların şifasına vesile olması” dedi.

Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon Bölgenin Oksijen deposu olan limon suyu yaylasında anlamlı koleksiyon

Hasta Odaklı Hizmet Anlayışı

Sağlığın toplum için önemine vurgu yapan Hüseyin Koç, “Hasta odaklı, kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleriyle, ileri tıp teknolojisiyle tüm branşlarda hizmet vermek ve topluma daha iyi, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Teşekkür ve Gelecek Vizyonu

Hüseyin Koç, hastanenin bugünlere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bundan sonraki yıllarda, geçen 17 yılda kazandığımız deneyimi, daha verimli ve insan sağlığına daha çok hizmet eden bir kurum olarak yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte güçlüyüz. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan hekimlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, güvenlerine layık olmaya çalıştığımız tüm bölge halkına sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Kutlama Etkinlikleri

Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu, doktorları ve çalışanları, 17. kuruluş yılı nedeniyle hastane kafeteryasında bir araya gelerek 17. yıl pastası kestiler ve hastane önünde toplu fotoğraf çektirdiler.

Özel İmperial Hastanesi, hasta odaklı hizmet anlayışı ve modern tıp teknolojisiyle Trabzon ve bölge halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Kaynak: İHA