Kaptan Direksiyonda: Başkan Koray Koçhan’dan Yeni Çekici Kaptan Direksiyonda: Başkan Koray Koçhan’dan Yeni Çekici

Eğitim ve Bilgilendirme Faaliyetleri

Etkinlikler kapsamında, uzman ekipler tarafından anne sütü ile beslenmenin anne ve bebek üzerindeki faydaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Anne sütü teşvik edilirken, katılımcılara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Bu süreçte, emzirme konusunda karşılaşılan yaygın yanlışlar ve doğru emzirme teknikleri üzerine de eğitimler verildi.

Bebek Dostu Hastane Uygulamaları

Emzirme Haftası’na özel olarak, kadın doğum servisinde doğum yapan annelere üzerinde “İlk 6 ay sadece anne sütü” yazılı hediyeler dağıtıldı. Bu uygulama, hastanenin bebek dostu hastane unvanını pekiştirirken, ailelerin emzirme konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

Sağlıklı Nesiller İçin Anne Sütü Önemli

Hastane yetkilileri, etkinliklerin amacının anne sütü ile beslenmenin önemi hakkında toplumda farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. “Anne sütünün sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağladığına inanıyoruz,” diyen yetkililer, bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini vurguladı.

Özel İmperial Hastanesi, annelere ve bebeklere sunduğu desteklerle sağlıklı bir toplum oluşturma hedefinde kararlılıkla ilerliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN