Ayşe ve İsmail Bektaş’ın güzel kızı Özge ile Emriye ve Ali Kocaman’ın oğlu Furkan, Çarşıbaşı’nda protokol üyelerinin de katıldığı görkemli bir düğünle evlendi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’in kıydığı nikahta, birçok önemli isim şahitlik yaptı.

Düğünde, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çubuk, AK Parti önceki dönem milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve AK Parti Çarşıbaşı Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Hayrullah Sağlam şahit olarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Çakıroğlu Ailesinin Evladı Furkan ile Dikmen Ailesinin Kızı Büşra Hayatını Birleştirdi! Çakıroğlu Ailesinin Evladı Furkan ile Dikmen Ailesinin Kızı Büşra Hayatını Birleştirdi!

Bektaş ve Kocaman ailelerini tebrik ediyor, Özge ve Furkan’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu anlamlı günün hatırası, davetlilerin ve protokol üyelerinin katılımıyla daha da unutulmaz hale geldi. Genç çiftin gelecekte de bu mutlu anılarını hatırlayarak birlikte güzel bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA