Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü etkinliklerine katılan iki liderin protokoldeki sohbeti dikkat çekti. Cumhur İttifakı'ndaki partilerin yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de protokolde yer alması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkürlerini sundu.

Trabzon’da Yollar Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi Şiddetli Yağışların Ardından Çalışmalarını Sürdürüyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte etkili olan şiddetli yağışların ardından sorumluluk alanındaki tüm yolları açtıktan sonra ilçe belediyelerinin çalışmalarına destek veriyor. Yağışların hasar verdiği yollar, caddeler, alt geçitler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin temizlik çalışmaları koordineli şekilde sürüyor. Ayrıca kentin birçok bölgesinde asfaltlama ve betonlama çalışmaları devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kapanan mahalle yollarını hızlı bir şekilde açarak vatandaşların mağduriyetini önledi. Ekipler, şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor.

Zor Görev Onların

MasterChef Trabzon’da! Başkan Ahmet Metin Genç’e Teşekkür Edilmemesi Dikkat Çekti MasterChef Trabzon’da! Başkan Ahmet Metin Genç’e Teşekkür Edilmemesi Dikkat Çekti

TİSKİ’nin Saha Emekçileri Yağışlara Anında Müdahale Ediyor Metin: Trabzon’da önceki gün yağan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yollar göle döndü, derelerde su debisi yükseldi. En zor görev ise şüphesiz TİSKİ’nin saha emekçilerindeydi. Yağışın ilk anlarından itibaren sahada olan ekipler, olumsuzluklara anında müdahale etti. Hazır kıta kentin alt yapısı için çalışan TİSKİ ekibini kutluyoruz.

Faruk Çebi’den Çağrı Var

Küresel Isınma ile Mücadele Derneği Başkanı Faruk Çebi’den Araklı-Bayburt Yolu İçin Açıklama Metin: Küresel Isınma ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Faruk Çebi, Araklı-Bayburt yolu ile ilgili açıklama yaptı. Çebi, “Araklı-Bayburt yolu tek şeritli ve çok virajlı bir yoldur. Yıllardır süren inşaat faaliyetlerine rağmen çok az ilerleme kaydedildi. Araklı-Bayburt yolu yaz-kış tüm yerleşim yerlerine hizmet eden tek ana ulaşım yoludur. Mevcut durumuyla transit taşımacılığa uygun değildir. Bu yolun ağır tonajlı yük kamyonlarına kapatılması ve alternatif yolların kullanılması zorunluluktur” dedi.

TOKİ’de Devir Teslim

Ömer Bulut Görevi Mustafa Levent Sungur’a Devretti Metin: Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Çevre ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcılığına atanan hemşerimiz Ömer Bulut, TOKİ Başkanlığını yardımcısı Trabzon Maçkalı Mustafa Levent Sungur’a devretti.

Çanakçıoğlu Uğurlandı

PÜİS Trabzon Şubesi Eski Başkanı Aytekin Çanakçıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı. Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Trabzon Şubesi eski başkanlarından Aytekin Çanakçıoğlu, Akçaabat Salacık Mahallesindeki cenaze merasimiyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Murat Özçilingir, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu, iş dünyasının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çanakçıoğlu’nun cenazesi öğle namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Başkan Koçal Kısa Zamanda Önemli İşler Yaptı

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın Hizmetleri Devam Ediyor: Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, göreve başladığı günden itibaren önemli hizmetler gerçekleştirerek sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor. Belediye bünyesindeki israfı önleyerek tasarruf sağlayan Başkan Koçal, çalışanları motive ederek verimliliği artırdı. Sahada da birçok çalışma gerçekleştiren Koçal, ilçenin değişimi ve gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Çarşı Mahallesi, Belediye Sokak'ta parke döşeme ve yürüyüş kaldırımı çalışması başlattı.

Beşikdüzü AK Parti’de Değişim Rüzgarları

AK Parti’de ilçe kongre tarihlerinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Beşikdüzü ilçesinde ilçe yönetiminde değişikliğe gidileceği konuşuluyor. İlçe Başkanlığı için Hüseyin Dilli ve iş adamı Ali Zeytin’in isimleri gündemde. Parti içinde bugüne kadar birçok görevde bulunan Dilli, Beşikdüzü halkından yoğun destek görüyor.

Her Yerde Bizim Veysel

 Bizim Veysel, insanların hüzünlü günlerinde acılarını, mutlu günlerinde sevinçlerini paylaşıyor. Karakteri ve güler yüzü ile gittiği her yerde yoğun ilgi gören Veysel Kurt, Kadırga Şenliklerinde de büyük ilgi gördü. “Kadırga Şenlikleri bir sevdadır. Her yıl binlerce Karadenizliyi buluşturan Kadırga Şenliklerine Tonya Otçusu olarak katıldık. Şenlikler, birliğimizi, dostluğumuzu pekiştiren özel günlerdir” dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK