Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Elbette henüz yolun başıdır ve gerekli uyum için belli bir zamana ihtiyaç vardır da,Trabzonspor’un asıl asıl sorunu  uyum değil,  uyumsuz kadrosu ile kendisine hiç uymayan pasif futbol anlayışıdır.
                                                                             *
Paraya kıyıp 10 futbolcu alındı ancak  bunlar arasında asıl ihtiyacın olan oyunu çekip çevirip takım arkadaşlarını da yönetip yönlendirecek Marek Hamsik, Sosa  türü bir oyuncu ile , golcü bir forvet  yoktur.Onlar yoktur ama,3 solaçık, 3 ön libero ile 2 de stoper vardır.
Aslında bu on oyuncu yerine bir Onuachu ile bahsedilen anlamda bir orta saha alınıpta geçen sezonki kadroyla bile yola çıkılsaydı, Trabzonspor bugünkü  halinden daha güçlü olurdu.
Sahi Trabzonhspor gibi bir takımda bu planlamayı kim ya da kimler yapıyor.
Söz konuşmaya geldi mi kadro mühendisliğini kimseye bırakmıyorsunuz da , bu kadar hatayı değil  mühendis, hatta kalfa, üç günlük çırak bile yapmaz.  

                                                                              *
Değerli hocamız Abdullah Avcı ‘Uyum için eylüle kadar zamana ihtiyacımız var’ diyor de,bu uyumsuz kadronun uyumu nasıl sağlanacak ki?.
Hem uyum bir yana Avcı’nın vadettiği ‘Daha diri, daha baskılı ve etkili’ bir Trabzonspor’ için de bir umut kırıntısı yok..
Çünkü aynı hamam aynı tas..
Ha bire yap yana, geriye  pas..

                                                                               *
Durum ortada zaten;
Trabzonspor karşısında kendi sahasında çok adamla kalıp Menaj’ı tek forvet olarak ileride bırakan geçen sezonki gücünden çok uzak Sivasspor’a bile 4 net gol pozisyonu veripte , bir puanı Uğurcan'la kurtarırken kendisi net bir pozisyon bile bulamıyorsa ,kimse  de kimseye boş yere hikaye anlatmasın! İyi bir golcü ile bir 8 numara alsın.
Alsın ki ,bu alınanlara verilen paralar da boşa gitmesin..

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN