Konsere, Pazarspor Başkanı Uğur Aslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Konserin sunuculuğunu ünlü sunucu Merve Akıncı yaptı. Yeni bir takım, yeni bir anlayış, herkesi kucaklayan yeni bir yönetimle ve şampiyonluk parolası ile lige başlayan Pazarspor, yıllar sonra sezon açılışını halka açık, ücretsiz bir konser ile yaptı. Sezon açılışı konserinde Engin Orta ve Seda Yüksel konsere gelenleri coşturdular. 

BAŞKAN ASLAN DESTEK İSTEDİ

Sahneyi ilk olarak sevilen sanatçı Engin Orta ve grubu aldı. Yörenin sevilen şarkılarına yer veren Engin Orta, sezon açılış konserine gelenleri coşturdu. Konsere verilen arada, Pazarspor Başkanı Uğur Aslan sahneye davet edildi.

Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti Artvin’de “Doğada Yapay Zekâ ve Robotik Yolculuğu” Projesi Başarıyla Tamamlandı! Hem Eğlence Hem Öğreti

Başkan konuşmasını yaparak, Pazarspor’a destek istedi. Başkanın konuşması sonrası Pazarspor Yönetim Kurulu, teknik heyeti sahneye davet edildi. Ardından teker teker futbolcular çağırıldı. Pazar halkı ve taraftarlar yeni yönetim ve futbolcularla tanışmış oldu. Pazarlı sanatçı Eda Yüksel’de şarkılarıyla halkı coşturdu. Amigo Mika sahnede dans şovu yaptı. Konsere gelenlere ‘Şampiyon Pazar’ dedirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK