Çiftin 8 yaşındaki kızı Elif Su ve 6 yaşındaki kızı Berin Su ise yaralandı. Yıllık izinlerini tamamlayarak görev yerleri Giresun’a dönerken kaza yapan Kudu ailesinin otomobili, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki rögar kapağına çarparak takla attı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI, İKİ ÇOCUK YARALANDI

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Küçük çocuğu zorla kendini öptürdü... Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Küçük çocuğu zorla kendini öptürdü...

Kahraman Kudu’nun yönetimindeki 55 AKY 625 plakalı otomobil, Kırıkkale’den Çorum yönüne giderken kontrolden çıktı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araçta bulunan polis memuru çift olay yerinde yaşamını yitirirken, çocukları Elif Su ve Berin Su yaralı olarak kurtarıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı çocuklar Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kazanın ardından olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma başlatırken, kazanın oluş sebebiyle ilgili incelemeler sürüyor. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Giresun Valiliği’nde görevli olan Kudu çiftinin, izin dönüşü yaşadığı bu elim kaza, aileleri ve meslektaşlarını yasa boğdu. Yaralı çocukların tedavisi devam ederken, kazanın neden olduğu acı kayıpların ardından incelemeler titizlikle yürütülüyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU