Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli yatırım hamlelerinden birisi olan Kent içi raylı sistem Trabzon’da masaya yatırılıyor.

Trabzon bir değerini daha kaybetti Trabzon bir değerini daha kaybetti

Karadeniz Teknik üniversitesi Osman Turan kongre merkezinde yapılacak olan Panelin moderatörlüğünü KTÜ İnşaat Bölümü Ulaştırma Ana Bilim dalından Prof. Dr.Muhammet Akpınar yapacak.

Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası‘nın organize ettiği panelde İMO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tiryaki, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Daire Başkanı Fatih Gürel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Banliyo sistemleri Şube Müdürü Gülay Uysal, Pamukkale üniversitesi Ulaştırma Anabilim dalından Prof. Dr. Soner Haldenbilen, KTÜ Mimarlık Fakültesinden PProf. Dr. Cenap Sancar konuşmacı olarak katılacaklar. Panel yarın saat 13.00’da başlayacak ve 19.00’da sona erecek.

Panelle ilgili konuşan İMO Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Usta şu bilgileri paylaştı:

‘İnşaat mühendisleri odası olarak Trabzon’un gelişmesi ve alt yapısının daha sağlıklı hale gelmesi için elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ahmet Metin Genç’i öncelikleri arasında yer alan Kent içi Raylı sistem çalışmalarına bilimsel olarak bakmak istedik. Kent sevdalılarını Panelimize bekliyoruz’

Editör: Birol Sancak