Klasik Arabanın Gözde Sahibi
Mustafa Akbeniz, Cadillac'ına gösterdiği özenle dikkat çekiyor. Araba, 1986 yapımı 'Tarzan Rıfkı' filmi ve 'Ezel' dizisinde de yer aldı. Akbeniz, aracına gelen tüm satış tekliflerini reddetti. “Bu arabanın özelliği isminin bir şerefi var. ABD'nin bu modeldeki ilk ve son arabasıdır” diyen Akbeniz, aracının lüks ve nadir olduğunu belirtti.

Teklifleri Reddetti
Aracı için birçok teklif aldığını fakat bu teklifleri reddettiğini ifade eden Akbeniz, “Bana 3 tane araba teklif ettiler ama ben 5 tane istedim. O yüzden anlaşamadık. Bu arabayı aldığımda 30 bin dolara almıştım. Ben eski arabayı severim. Yeni arabayı fazla sevmem” dedi. Akbeniz, aracını genellikle resmi yerlere gitmek için kullandığını ve rutubetli bölgelerde özel yerler için belediyeden izin talep ettiğini belirtti.

Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

Klasik Araba Tutkusu
Mustafa Akbeniz'in klasik arabasına olan sevgisi, çevresindeki herkesin ilgisini çekiyor. Akbeniz, bu aracı için büyük bir özenle ilgilenirken, yeni araçlardan pek hoşlanmadığını dile getiriyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN