Gökhan Akkan'ın adı Trabzonspor ve Adana Demirspor ile anılsa da, oyuncunun Amerikan Major Ligi'nde oynama hayali olduğu öğrenildi. Bu sezon ortasında yönetimin sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmayan Gökhan, şu sıralar yeniden Rizespor ile masaya oturmak istiyor.

Büyük Maçlarda Performans Eleştirisi

Ortahisar Belediyesi Yaz Spor Okulu’nu Açtı! 450 Öğrenci Katılıyor Ortahisar Belediyesi Yaz Spor Okulu’nu Açtı! 450 Öğrenci Katılıyor

Gökhan Akkan, özellikle büyük maçlarda gösterdiği negatif performans ve hatalı gollerle eleştirilerin odağına yerleşti. Bunun yanı sıra, büyük maçlarda sakatlanarak oyundan çıkmak istemesi de olumsuz görüşlerin başında geliyor. Yıllardır Gökhan'ın arkasında yedek bekleyen kaleciler Tarık Çetin ve Zafer Görge, Gökhan'ın takımda kalması halinde ayrılmak istediklerini belirtti.

Gaziantep FK Maçında Asist Yaptı

Bu sezon Süper Lig'de en çok gol yiyen kaleciler arasında yer alsa da, özellikle iç saha maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Gökhan Akkan, içerde 3-1 kazanılan Gaziantep FK maçında son golü atan Zagiri'ye asist yapmıştı.

Bahadır, Ertaç ve Erce Listede

Rizespor yönetimi, kaleci Gökhan Akkan konusunda son kararı teknik direktör İlhan Palut'a bıraktı. Yeşil-Mavili takımın yerli kaleci listesinde MKE Ankaragücü'nden Bahadır ve Ertaç, Hatayspor'dan ise Erce yer alıyor. Ayrıca, birçok yabancı kaleci adayı da transfer listesinde bulunuyor.

Gökhan Akkan'ın menajerliğini, Rizespor'da birçok oyuncunun menajerliğini yapan Uğur Avadan yürütüyor. Rizespor yönetimi, yeni sezonda güçlü bir kaleci kadrosu oluşturmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Gökhan Akkan'ın durumu ve yeni kaleci transferleri, taraftarlar arasında büyük merak konusu olmuş durumda.

Muhabir: BİROL SANCAK