Ziraat Bankası, Ekim ayında Monster Notebook ile iş birliği yaparak Bankkart kullanıcılarına özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya süresince Monster Notebook'tan yapılacak yüksek tutarlı alışverişlerde 3.000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanmak mümkün. Bu kampanyaya katılım için Bankkart Mobil üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. 40.000 TL ve üzeri alışverişlerde 3.000 TL, 30.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanılabiliyor. Kampanya, 31 Ekim 2024'e kadar devam edecek.

Ziraat Bankası’nın bu özel kampanyası Ekim ayı boyunca geçerli olacak ve elde edilen Bankkart Liralar, 7 Kasım 2024 tarihinde kullanıcıların kartlarına yüklenecek. Kullanıcılar, bu Bankkart Liraları 7 Aralık 2024 tarihine kadar harcayabilecekler. Harcanmayan bakiyeler ise 8 Aralık 2024 tarihinde geri alınacak.

Milyonlarca emekliye 50 bin lira fırsatı! PTT üzerinden dağıtılacak Milyonlarca emekliye 50 bin lira fırsatı! PTT üzerinden dağıtılacak

Kampanyadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, güncel kampanya detaylarını öğrenmek için bankanın resmi internet sitesini ve Bankkart Mobil uygulamasını ziyaret edebilir. Banka, Ekim ayı boyunca çeşitli sektörlerde düzenlediği kampanyalara dair bilgilendirmeleri resmi kanalları üzerinden düzenli olarak paylaşmaya devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ