Etkinliğe katılanlar, sağlıklı yaşam için düzenli egzersizin ve hareketin önemini vurgulamak adına bisiklet sürdüler. Bu anlamlı etkinlik, sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlendi.

Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi, etkinliğe katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e, Yeşilay Trabzon Şubesi Başkanı Av. Işıl Demir Güner'e, Şube Sorumlusu Büşra Kalyoncu'ya, etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlere, özellikle etkinliği organize eden Yeşilay Kulübü Rehber Öğretmeni Ayşe Çelebi Kamber'e teşekkür etti.

108 Yaşındaki Gülten Saruhan'ın Yaşam Öyküsü Herkesi Hayran Bırakıyor 108 Yaşındaki Gülten Saruhan'ın Yaşam Öyküsü Herkesi Hayran Bırakıyor

Yeşilay Kulübü tarafından düzenlenen bu etkinlik, sağlıklı yaşamın önemini vurgulamanın yanı sıra gençler arasında sosyal etkileşimi artırmaya da katkı sağladı. "İyi ki Yeşilay var" mesajıyla son bulan etkinlik, gençlerin sağlık ve spor konusundaki farkındalıklarını artırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY