FABRİKADA PATLAMA VE YANGIN PANİĞİ
Sakarya’da bir makarna fabrikasında bugün saat 13.20 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çıkan yangın ekiplerin incelemelerini zorlaştırırken, ilk belirlemelere göre 20 kişinin yaralandığı bildirildi. Patlamanın kesin sebebi henüz belirlenemezken, olay yerindeki yangın ekiplerin müdahalesini zorlaştırıyor.

Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü! Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü!

YANGIN NEDENİYLE İNCELEME YAPILAMIYOR
Sakarya Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, patlamanın fabrikanın çatı katında gerçekleştiğini belirtti. Başkan Alemdar, “Güçlü bir patlama oldu ancak sebebiyle ilgili henüz net bilgiye ulaşamadık. Yangın devam ettiği için detaylı bir inceleme yapamıyoruz. İtfaiye ekipleri Düzce ve Kocaeli’den gelen destek ekipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

YARALI SAYISI BELİRLENMEYE ÇALIŞILIYOR
İlk bilgilere göre 20 yaralı olduğu belirtilse de, kesin sayı henüz netleşmedi. Başkan Alemdar, “Şu an öğrendiğimiz kadarıyla 12 yaralı var, fakat kesin sayıya ulaşmak için çalışmalar sürüyor. Mahsur kalan olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Yaralıların durumuyla ilgili net bilgiler hastaneler tarafından verilecek.

EKİPLER OLAY YERİNDE ÇALIŞIYOR
Patlamanın ardından itfaiye ve kurtarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yangının söndürülmesi ve mahsur kalanların kurtarılması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Yetkililer, patlamanın kesin sebebinin yangın kontrol altına alındıktan sonra netleşeceğini belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN