Turnuvanın kendileri için güzel geçtiğini ifade eden Salih Özcan, "Zor bir gruptan çıkmayı başardık ve bu bizi çok mutlu etti. Şimdi gerçek turnuva başlıyor. Leipzig'de bizi zorlu bir mücadele bekliyor. Avusturya ile oynadığımız hazırlık maçındaki kötü sonuç bize ders oldu. Bu maçta kendimize güveniyoruz ve kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımımızda kazanacak kalite var, bu maçı final gibi görüyoruz. Mental olarak herkes daha iyi seviyede ve zafer için odaklanmış durumdayız" dedi.

Genç futbolcu Kenan Yıldız ise 16 yıl aradan sonra A Millî Takımın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olduğunu vurgulayarak, "Son 16 turunda çok önemli bir maça çıkacağız. Odaklanmamız tamamen Avusturya maçında. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Millî takım forması altında olmaktan gurur duyuyorum ve çocukluk hayalimi yaşıyorum. Bu maçta kazanarak motivasyonumuzu yüksek tutmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı Trendyol Süper Lig'de 7-17. Haftaların Programı Açıklandı

A Millî Takım, Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği başarılarına bir yenisini eklemek ve Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY