Törende, 12-A Sınıfı'ndan 24 ve 12-B Sınıfı'ndan 18 olmak üzere toplam 42 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Okul birincisi Erkan Yamaç'a belgesini Kaymakam Semih Memiş, okul ikincisi Yasemin Demirbaş'a belgesini Belediye Başkanı Refik Kurukız ve okul üçüncüsü Mertcan Karadeniz'e de belgesini İlçe J. K. Teğmen Seher Serin verdi.

KTÜ Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi! KTÜ Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi!

Mezun öğrenciler, Türk Bayrağı ve okul sancağını alt sınıflardaki arkadaşlarına teslim ettiler. Okul birincisi Erkan Yamaç, adının yazılı olduğu plaketini yaş kütüğe çaktı. Törende, öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı duygusal bir slayt gösterisi sunuldu. Mezunlar, Edebiyat Öğretmeni Yasin Baltürk yönetiminde mezuniyet yemini ettiler.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen'in yanı sıra birçok okul müdürü ve öğretmen de katıldı. Törenin sonunda Kaymakam Semih Memiş ve protokol, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şalpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde kep fırlatıp 8. dönem mezuniyet pastasını kesti. Öğrenciler, öğretmenleri, arkadaşları ve velileriyle mezuniyet hatırası için bol bol fotoğraf çektirdiler. Bu heyecan dolu tören, öğrencilerin yeni bir yaşam yolculuğuna başlarken duygusal anlarla dolu bir şekilde son buldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU