Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Samsun'da yaşanan trajik olay, 32 yaşındaki Zeynep Arslanoğlu'nun 10 gün önce tanıştığı erkek arkadaşıyla sahilde alkol aldığı gece meydana geldi. Atakum ilçesindeki Yeşilyurt Mahallesi'nde, 15 Ağustos gecesi saat 02.00 sıralarında Zeynep ve erkek arkadaşı K.G. (40) sahilde alkol aldıktan sonra denize girdi. Ancak K.G., tuvalet ihtiyacı için sudan çıktığında genç kadını bir daha bulamadı.

Olay yerine döndüğünde Zeynep'in kaybolduğunu fark eden K.G., hemen polise haber verdi. Kısa sürede deniz kenarında Zeynep'in çantası ve cep telefonu bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri, denizde arama çalışmalarına başladı.

Zeynep Arslanoğlu'nun cansız bedeni, kayalıklara sıkışmış halde bulunana kadar ekiplerin çalışmaları üç gün boyunca sürdü. Kadının erkek arkadaşı K.G. ise olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN