Yakakent ilçesinde gerçekleşen bir düğün merasiminde havaya ateş açtıkları tespit edilen N.K., E.K. ve N.S.B. isimli şahıslar, emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 9 mm taşıma ruhsatlı tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 11 adet 9 mm tabanca fişeği ve 10 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında 6136 sayılı Kanun’a muhalefetten ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca, şahıslara 8 bin 322 TL idari para cezası uygulandı.

Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz" Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz"

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, düğün ve benzeri etkinliklerde halkın can güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak için denetimlerini sıkılaştırarak devam ettiriyor. Emniyet yetkilileri, benzer olayların yaşanmaması için vatandaşları bilinçli ve duyarlı olmaya davet ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN