12 Ağustos’ta Erzurum Kampı

Teknik direktör Adem Çak yönetiminde Özkan Sümer Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Sebat Gençlikspor, 25 kişilik kadrosuyla 9 Ağustos’a kadar çalışmalarını Trabzon’da sürdürecek. 12 Ağustos’ta Erzurum’da kampa girecek olan ekip, 23 Ağustos’ta Erzurum’daki çalışmalarını sonlandıracak ve 26 Ağustos’ta yeniden Trabzon’da çalışmalara devam edecek. Kırmızı-Beyazlılar, yeni sezona hazır bir şekilde girmek istiyor.

Trabzonspor'da Taraftarı Üzen Ayrılık; Asistleri İle Nam Salan Transfer Gidiyor mu Trabzonspor'da Taraftarı Üzen Ayrılık; Asistleri İle Nam Salan Transfer Gidiyor mu

6 Yeni Transfer

Sebat Gençlikspor, transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Kırmızı-Beyazlılar, Ordu 1967’den golcü oyuncu Taha Balcı, Fatsa Belediyespor’dan stoper Ertuğrul Usta, Tokat Belediye Plevnespor’dan sağ bek Furkan Şan, Efeler 09 SFK’dan sağ kanat Burak Özbakır, Arnavutköy Belediyespor’dan stoper Mert Özmen ve Bursa Yıldırımspor’dan ön libero Oğuzhan Kandemir’i kadrosuna kattı. Ayrıca, altyapıdan 4 oyuncuyu A takım kadrosuna dahil eden Sebat Gençlikspor, Trabzonspor’dan Veysel Sönmezsoy transferi için de Bordo-Mavili kulüp ile anlaşmaya vardı. Takviye çalışmaları devam edecek.

Hedefimiz 2. Lig

Yeni sezonun Sebat Gençlikspor camiasına hayırlı olmasını dileyen teknik direktör Adem Çak, iyi bir hazırlık kampı süreci geçirip yeni sezona hazır bir şekilde girmek istediklerini ifade etti. Çak, “Yeni sezon hazırlıklarımızın Trabzon etabına başladık. Trabzon’da daha çok kondisyon ve kuvvet ağırlıklı çalışmalar yaptıktan sonra Erzurum kampında tempoyu daha da yukarıya çekip yeni sezon öncesi tüm eksiklerimizi kapatmak istiyoruz.

Geçen sezon 2.Lig’in kapısından döndük ancak bu sezon yeni umutlarla birlikte güzel bir sezon geçirip 2.Lig’e yükselmek istiyoruz. Kadromuzu çoğunlukla koruduk. Nokta atışı takviyelerle güçlü bir kadro kurma çalışmalarımız devam ediyor,” dedi.Sebat Gençlikspor, yeni sezonda güçlü bir kadroyla şampiyonluk hedefini gerçekleştirmeyi planlıyor. Taraftarlar, takımlarının 2. Lig’e yükselme mücadelesinde yanlarında olacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY