Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada? Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada?

Özkan Sümer Tesisleri’nde günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Sebat Gençlikspor, 9 Ağustos’a kadar çalışmalarını burada devam ettirecek. Üç günlük aranın ardından 12 Ağustos’ta Erzurum’a giderek, burada taktik ağırlıklı çalışmalara başlayacak olan takım, yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Geçen sezon uzun bir aranın ardından yeniden yer aldığı 3. Lig’deki ilk yılını 2. sırada tamamlayıp Play-Off’a kalan Sebat Gençlikspor, bu sezon şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak. Teknik direktör Adem Çak, “Takımımızın fiziksel ve taktiksel olarak en iyi seviyede olması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Erzurum’daki kamp döneminde taktik çalışmalarımıza ağırlık vererek, yeni sezona hazır hale geleceğiz” dedi.

Sebat Gençlikspor, taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatmak için yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Hem Özkan Sümer Tesisleri’nde hem de Erzurum kampında yapılacak çalışmalar, takımın yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmasını amaçlıyor. Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon hedefledikleri zirveye ulaşmak için azimle çalışmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA