Başarılı Öğrencilere Umut Olacak Proje

Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Ota İstanbul şirketi sahibi Ali Şahindurukan ve iş insanı Ender Balahorlu ile bir araya gelen dernek üyeleri, projeye destek sözü aldı.

İş İnsanlarından Destek Sözü

Ziyaret sırasında, projeye destek vermeyi taahhüt eden iş insanları, bu girişimin birçok öğrenciye umut olacağını belirtti. “İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için elimizden geleni yapacağız” diyen Şahindurukan ve Balahorlu, bölge gençlerinin başarılarını desteklemekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Şebinkarahisarlılar Derneği'nin Eğitime Katkısı

Beyza Nur Balcı, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Ödül Kazandı! Beyza Nur Balcı, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Ödül Kazandı!

Mehmet Şimşek, dernek olarak her zaman eğitim ve gençlere destek vermeye öncelik verdiklerini belirterek, “Bu burs projesiyle, başarılı öğrencilerimizin hayallerine ulaşmalarına katkı sağlamak istiyoruz” dedi. Dernek, İstanbul’daki diğer iş insanları ve kurumlarla da görüşmelere devam edeceklerini açıkladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK