Başkan Yardımcısı Zorlu: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yanlışından Geri Dönmeli” Başkan Yardımcısı Zorlu: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yanlışından Geri Dönmeli”

Ziyaret sırasında bir vatandaşın, “Neden buranın başkanı yanınızda yok?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren İmamoğlu, “Buranın başkanı mı var? Eğer bugün gelişimizden haberi varsa ve burada değilse, olmaz. Biz bugün ne için buradayız, başkanı, partiyi bir kenara bırakalım, mesele insanlık” dedi.
VATANDAŞLAR HİZMET EKSİKLİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ
Vatandaşlar, Köprübaşı’na 20 yıldır hizmet gelmediğini ifade ederek şikayetlerini dile getirdi. Başkan İmamoğlu, Köprübaşı ile ilgili güzel düşünceleri olduğunu ve çalışacaklarını belirtti. “Allah güzel bir zaman diliminde de buraya gelmeyi nasip etsin, şehidimiz vesilesi ile buraya geldik, bir dahaki ziyaretimizde Köprübaşı’nı konuşuruz” diyen İmamoğlu’na, bir vatandaş “AK Partili vekiller gibi olmasın, ‘buradayız’ diyorlar ama hiçbir tanesini gördüğümüz yok” diye tepki gösterdi.
“BEN ÖYLE YAPSAM 1 MİLYON FARK ATABİLİR MİYDİM?”
İmamoğlu, vatandaşa “Ben öyle yapsam 1 milyon fark atabilir miydim?” diyerek, samimiyetle halkın yanında olduğunu vurguladı. Köprübaşı halkı ile sohbet eden İmamoğlu, gelecek ziyaretlerinde ilçenin sorunlarıyla daha yakından ilgileneceğini belirtti.
 

Muhabir: AYŞE SANCAK