Sel ve Heyelan Felaketi Sonrası Hızlı Müdahale
Sürmene, Araklı, Arsin ve Yomra ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çeşitli birimlerinin koordinasyonuyla bölgeye hızlı müdahalelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TİSKİ, Yol Bakım ve Onarım Dairesi, İtfaiye ve Çevre Koruma ekipleri sahada etkin çalışmalar yürüttü.

"Başkan Genç Yanımızdan Hiç Ayrılmadı"
Araklı Merkez Mahallesi Muhtarı Selçuk Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle Araklı ilçesinde gösterdiği çabayı vurguladı. “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç selin ilk anından itibaren sahadaydı, sabaha kadar yanımızda oldu. Tüm araçlar ve ekipler büyük bir destek sağladı” dedi.

1. Sınıf Öğrencisini Ezen Öğretmen: "Aracın Sensörleri Çalışmadı" 1. Sınıf Öğrencisini Ezen Öğretmen: "Aracın Sensörleri Çalışmadı"

Mağduriyetler Hızla Giderildi
Araklı Belediyesi Encümeni Sevgi Aktaş, Büyükşehir ve Araklı Belediyelerinin koordineli çalışmalarını överek, “Afetin ilk anından itibaren uyum içinde çalışıldı. Halkımızın mağduriyetleri hızla giderildi, esnafımıza yardımlar yapıldı,” diye konuştu.

İhbarlara Anında Müdahale Edildi
İtfaiye personeli Mustafa Aktaş, vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale ettiklerini belirtti. Aktaş, “Başkanımız Ahmet Metin Genç’in koordinasyonuyla ilçelerde hızlı bir şekilde çalışmalara başladık,” dedi.

Esnaftan Minnet Dolu Sözler
Esnaf Hüseyin Alioğlu, ilk defa böyle bir afet yaşadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğine minnettar olduklarını söyledi. Mustafa Taşkın ise, “Büyükşehir Belediyesi hızır gibi yetişti, mağduriyetleri büyük oranda giderdi,” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN