Ancak Güneş, görüşme sırasında beklenmedik bir şekilde Başkan Doğan’a sert tepki gösterdi. Geçmişte isminin Akyazı Stadyumu’ndan kaldırılmasından rahatsız olan Güneş, Başkan Doğan’a “teklifi yapmayacaksın herhalde” diyerek beklenmedik bir çıkışta bulundu. Bu tavır, Başkan Doğan’ın Şenol Güneş’ten beklemediği bir tepki oldu ve görüşme oldukça gergin geçti.

Başkan Doğan’ın Kaderi Aralık Ayına Bağlı

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan için seçilecek yeni teknik direktör, başkanlık kariyerinin en kritik adımlarından biri olacak. Ekonomik anlamda kulübe önemli katkılarda bulunan Doğan, sportif başarı eksikliği nedeniyle baskı altında. Camia Başkan’dan genel anlamda memnun olsa da futbolda alınacak sonuçlar, Doğan’ın geleceğini belirleyecek.

Başkan Doğan’ın sıradaki hedefi, taraftarın yoğun destek verdiği Fatih Tekke ile resmi görüşmeyi gerçekleştirmek. Alanyaspor ile yapacağı görüşmenin ardından bu süreçte önemli adımlar atılacak ve Trabzonspor’un yeni teknik direktörü belirlenmiş olacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY