Güneş, “Oyuna başlarken başka planımız vardı. Ofansif yanında defansif oynamak vardı ama böylesine bir oyunu düşünmedik. Kazanmak için sahaya çıkan takım uzun süre kendi sahasında kalıyorsa hiçbir parametrede ön tarafa çıkamıyorsa pas yapmada, kornerde adına ne verirsen ver gerideyiz,” ifadelerini kullandı.

"SAVUNMADA KALIP HIZLI ÇIKAMADIK"

Takımın savunmada kalmasına rağmen hücum fırsatlarını değerlendiremediklerini söyleyen Güneş, “Savunmada kalıp hızlı çıkabilseydik belki pozisyon bulabilirdik. Onu da kullanamadık. Kanatları kontrol edelim derken aynı şekilde hücuma çıkmamız gerekiyordu. Orada eksik kaldık. Diri kalmak önemliydi,” dedi.

"TAKIMI DAHA YUKARIYA GETİRECEĞİZ"

Maçın son bölümünde yaşananları değerlendiren Güneş, “Yediğimiz golü eleştirebilirim, izin verdik. Uğurcan çok iyidir. Adam kaçırmada sıkıntımız var. İki kanadı değiştirerek kullandık. Bu oyun bunu gerektirdi. Hala zor dönemden geçiyoruz. Bu oyuncular bu takımı daha yukarıya getirecek,” şeklinde konuştu. Güneş, taraftar desteğinin önemine de vurgu yaparak, “Önemli olan taraftar desteğiydi, müthiş devreye girdiler. Hatalarımız olsa bile bunu düzeltiriz,” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

Muhabir: BİROL SANCAK