Fiat, Egea modeli için Temmuz ayına özel büyük bir indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Fiat Egea, 245 bin lira indirimle 799 bin liraya satılıyor. Çin menşeili araçlara uygulanan %40’lık ek vergi sonrası, Avrupa merkezli otomobillerin pazarda hakimiyetini korumak için yaptığı bu kampanya, sınırlı stoklarla sunuluyor.
Otomobil devinden 245 bin liralık indirim 6

Çin menşeili araçların Türkiye pazarında etkinliği artarken, Fiat Egea bu duruma karşılık olarak çılgın bir Temmuz kampanyası başlattı.

Fiyatlarını 245 bin TL indirdi. Bu haberle birlikte galerilere yoğun ilgi göstermeye başladı.

ÇİN VERGİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Çin merkezli araçlara yönelik yüzde 40'lık ek vergi uygulamasının ardından Avrupa merkezli otomobiller, Türkiye pazarında tekrar hakim olmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni ise Fiat'ın Egea modeli oldu.

Türkiye'de en çok kullanıla araç listesinde ilk sırada yer alan Fiat Egea, Temmuz kampanyası kapsamında sadece 799 bin liraya satışa sunuldu. Bu da 245 bin TL'lik indirim anlamına geliyor.

KAMPANYAYI FIAT DUYURDU

Fiat'ın Egea modeli için belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modeli için tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış halidir. Bu fiyat metalik renk ve ekstra donanımları içermemektedir.

Kampanya kapsamındaki indirim oranları ve tutarları araç modeli ve donanımına göre değişebilir ve kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Fiat kampanya şartlarını değiştirme veya sonlandırma hakkına sahiptir. Daha fazla bilgi için en yakın Fiat Showroom'larına başvurabilirsiniz.

İŞTE FİAT EGEA FİYAT LİSTESİ

Fiat Egea modellerinin fiyatları şu şekildedir:

Egea Easy: 969.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Egea Urban: 1.020.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Devlet resmen açıkladı! Dolar aralık ayında bu rakama çıkacak Devlet resmen açıkladı! Dolar aralık ayında bu rakama çıkacak

Egea Lounge: 1.079.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Egea Limited: 1.134.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ