Sigara Fiyatlarına Eylül Zammı Geliyor

Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde... Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde...

Eylül ayının başlamasıyla birlikte sigara fiyatlarına yeni bir zam yapılacağı açıklandı. Geçtiğimiz ay gelen 4-5 TL’lik artışların ardından, Eylül ayında da fiyatların 3-5 TL aralığında zamlanması bekleniyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sigara fiyatlarına zam beklentisinin sürdüğünü ve en ucuz sigaranın 69 TL olacağını belirtti.

Eylül Ayında Beklenen Zam Oranı

Erol Dündar, TELE1’e verdiği röportajda, Eylül ayında sigara fiyatlarına 3-5 TL arasında bir artış olacağını duyurdu. Dündar, "Zammı Eylül ayının içinde bekliyoruz. Tarih netleşmiş olsa da bazı aksaklıklar yaşanabilir. Bu ayın içinde kesinlikle bir fiyat artışı olacak," ifadelerini kullandı.

En Güncel Sigara Fiyatları

Sigara fiyatlarındaki yeni zamlarla birlikte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları şu şekilde:

  • PM Sigara Grubu: En pahalı sigara 77 TL, en ucuz sigara 69 TL.
  • JTI Sigara Grubu: En pahalı sigara 78 TL, en ucuz sigara 64 TL.
  • BAT Sigara Grubu: En pahalı sigara 85 TL, en ucuz sigara 64 TL.
  • TT Sigara Grubu: En pahalı sigara 71 TL, en ucuz sigara 60 TL.
  • Imperial Tobacco Grubu: En pahalı sigara 77 TL, en ucuz sigara 62 TL.

Alkol Fiyatlarında Zam Beklentisi Yok

Erol Dündar, alkol fiyatları için şu anda bir zam geçişinin söz konusu olmadığını belirtti. Alkol tüketicileri için fiyat artışı beklenmediği açıklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ