Son Çalışma Bugün

Trabzonspor'da Samuel Gigot İçin Kritik Görüşme! Trabzonspor'da Samuel Gigot İçin Kritik Görüşme!

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Ay Yıldızlılar, bugün yapacağı son çalışma ile bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Portekiz, Gürcistan ve Çekya’nın olduğu grupta tek mağlubiyetle gruptan çıkmayı başaran Türkiye, son 16 turunda da Avusturya engelini kayıpsız aşmak istiyor. Tarihi maç öncesi tek yürek olan Milli Takım, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Kadrodaki Mecburi Değişiklikler

Ay Yıldızlı milli takımda Avusturya maçı öncesi Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın’ın sarı kart cezası bulunuyor. Bu iki isim, Avusturya karşısında görev yapamayacak. Kart cezası sona eren Abdülkerim Bardakçı ise Avusturya karşısında yeniden formasına kavuşacak. İtalyan teknik adam Montella’nın, Samet’in yokluğunda savunma ikilisini Merih ve Abdülkerim’den oluşturması bekleniyor. 50 yaşındaki çalıştırıcının, Hakan’ın yokluğunda ise orta sahada Okay Yokuşlu’ya görev vermesi bekleniyor.

Yeni Bir Tarih Yazma Hedefi

Avrupa Şampiyonaları tarihinde en iyi derecesi yarı final olan Türkiye, adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Ay Yıldızlılar, yeni bir tarih yazmak için tek yürek olmuş durumda.

Muhabir: AYŞE SANCAK