AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Empati İstanbul" programı kapsamında Zeytinburnu’nda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Süleyman Soylu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve İlçe Başkanı Selami Delibalta ile Cuma namazını kıldı. Namazın ardından Millet Camii ve çevresindeki sosyal alanlarda incelemelerde bulunan Soylu, belediyenin sunduğu hizmetlerden övgüyle bahsetti.


Zeytinburnu'nda Millet Camii'ne Övgü

Soylu, Zeytinburnu'nda yapılan Millet Camii ile ilgili olarak, "Cuma namazını sadece camii değil, bir yaşam alanı haline getirilen Millet Camii’nde kıldık. Taziye evi, millet kütüphanesi, çayevi ve birçok sosyal hizmet alanı bulunan bu külliye, Zeytinburnu’na yakışır bir eser olmuş" dedi. Başkan Arısoy'a teşekkürlerini sunan Soylu, belediyenin öz kaynaklarıyla bu projeyi hayata geçirmesinin önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeref Malkoç’u Külliye’de Kabul Etti! 1 Saatlik Özel Görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeref Malkoç’u Külliye’de Kabul Etti! 1 Saatlik Özel Görüşme


Vatandaşla Buluşmalar Devam Ediyor

Süleyman Soylu, vatandaş ziyaretlerine ve teşkilatla istişarelerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bayrampaşa İlçe Başkanlığını ziyaret eden Soylu, İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetlerinin kazandırdığı eserler halkımız tarafından her zaman takdir görmüştür. Vatandaşımız bizim baş tacımızdır," ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA